Anbefalte långivere og billige banker

Her finner du noen av de beste långivere i Norge, når det gjelder refinansiering av smålån. Vi kan anbefale bankene ettersom de har av de beste vilkårene når det gjelder rentesatser og gebyrer. Søk først hos alle utlånere, og velg deretter det beste tilbudet du mottar. Søknader er helt uforpliktende. 


Zmarta tilbyr i dag lån opp til 500.000 kroner uten sikkerhet. Søk om en refinansiering i dag: Eff. rente 16,90 %, 65.000,- o/5 år, etb.geb. 640,-, Totalt: 94.333,- Centum søker hos flere banker om en refinansiering på dine vegne. Du kan nå låne opp til 400.000 kroner: 65.000 kr o/5 år gir eff.rente på 16,6%. Etabl.geb. 950,- Totalt kr: 93 730,-

Santander tilbyr nå en refinansiering av gjeld på inntil 350.000 kroner. Søk uforpliktende: Eff. rente 16,33%, kr 65.000 o/5 år, eabl.geb. kr 950, totalt kr 93.244,- Hos Bank Norwegian kan du nå søke om refinansiering på helt opp til 500.000 kroner, og kan ved hjelp av dette samle alle dine smålån til ett større lån. Eff. rente 17,8 % 65.000 o/5år, etab. 950,- totalt kr. 95.872,-


Hva bør man se etter ved en refinansiering?

Når du skal refinansiere et lån skyldes dette stort sett at man har behov for en større økonomisk frihet. Dette kan være fordi man sliter med mange smålån eller fordi man trenger et større lån. Uansett grunn, er det viktig at man velger med omhu for å få best vilkår og renter. Så hva bør du fokusere på?

Hvis du skal refinansiere fordi du ønsker å samle flere smålån til et stort lån, er det viktig å sjekke hvilken erfaring finansinstitusjonen har med dette. Selvsagt vet alle banker og låneselskaper hvordan de skal håndtere en refinansiering, men det er ikke alle som har den nødvendige erfaringen og ekspertisen. Dermed vil risikerer man å få nei og/eller dårligere betingelser hos denne type finansinstitusjon. De som daglig refinansierer lån i Norge være best på å refinansiere lån, rett og slett fordi de har så mye praktisk erfaring.

Liten eller stor bank?

Det er alltid en risiko forbundet med å refinansiere et lån. Derfor er dette noe de mindre bankene ofte vegrer seg for å gjøre. Samtidig er det klart at hvis du har hatt et langt kundeforhold i banken, kan det være lettere for dem å hjelpe deg med refinansiering av lånet. Dette øker sjansen til å få ja. Dog er det sjelden at vilkårene og renten på det refinansierte lånet når opp til de beste innen refinansiering i Norge.

Når det kommer til de store bankene, har de ofte lett for å si ja selv om man ikke har vært kunde der før. Det er lettere for en stor bank å absorbere eventuelle tap, ergo blir det lettere å ta sjanser.


De beste på refinansiering i Norge

Mange tror at bankene er de beste refinansiering, men dette stemmer ikke. Bankene er ofte svært konservative og satser bare på sikre kort. Derfor er de beste på refinansiering i Norge de som spesialiserer seg på denne typen virksomhet. De tilbyr ofte gode betingelser og kan hjelpe med gode råd. Tross alt er dette den inntektsbringende delen av firma. Det er ikke dermed sagt at deres rentenivå er så mye lavere enn i bank, men betingelsene er ofte bedre. For de beste på refinansiering i Norge har en god blanding av grei rente og gode lånevilkår.
Designed By Blogger Templates - Privacy Policy @ Samlesmålån.net