fredag 24. juni 2016

Refinansiering - få svar på kort tid

En online refinansiering er en mulighet for de som trenger penger raskt, og uten spørsmål. Det kan være til å samle gjeld eller for å refinansiere smålån mm. Det er mange der ute som tilbyr refinansieringer, og det er like mange forskjeller i priser, renter og gebyrer. Hvor du velger å låne, bestemmer også hvor lang tid det tar fra du søker på et lån til pengene står på kontoen din. Søk om en rask refinansiering fra opp til 10 banker her.

Det er utrolig lett å skaffe! En av fordelene med å søke om refinansiering online er at du kan sitte hjemme, bak datamaskinen din, og søke etter de beste lånene. Med andre ord slipper du å ta fri fra jobb, hive på deg finstasen, og gå ned i banken. Internett har nemlig åpent hele tiden. Muligheten til å låne over internett er en (relativt) ny forretningsform, som ikke fantes for bare 10 år tilbake.

I dag er det så vanlig å kunne ordne alle daglige gjøremål fra en bærbar datamaskin. Hvorfor skal ikke det samme gjelde for lån? I takt med at sikkerheten innenfor online transaksjoner blir bedre og bedre, vil vi se at nesten alt av transaksjoner vil foregå over internett. Det er selvfølgelig bare en spådom. Men vi kan allerede se at flere og flere har tiltro til online lån.

For å kunne ta opp en refinansiering over nett, er det noen betingelser som skal oppfylles - de varierer med de enkelte låneutbydere. eks Lendo: eff. rente 16,84 % 65k o/5 år, etab. 650,- tot: 94.150,-
  • Som regel skal du være minst 20 år gammel eller mer.
  • Du bør ha en fast inntekt
  • Ikke ha betalingsanmerkninger
Når det ikke stilles krav om sikkerhet, som med tradisjonelle banklån, vil långiver ta en større risiko. Den eneste måten å kompensere for en høy risiko på er en høyere utlånsrente. Husk at disse rentene er det skattefradrag for!

En ting du skal være oppmerksom på er løpetiden på lån. Det er viktig at du betaler ned hver måned og prøv å hold tilbakebetalingstiden nede. Hvis du gjør det, er det faktisk ikke så kostbart som du kanskje tror. Jo kortere periode du låner for, jo høyere vil de månedlige avdragene være, men til gjengjeld vil du ha betalt ned forbrukslånet innenfor en rimelig periode.

Det er ufattelig lett å legge inn noen søknader rundt forbi, og timeprisen kan bli veldig høy! Hvis du sikrer deg at du får den beste renten, vil du ha mere penger til avdrag.


Designed By Blogger Templates - Privacy Policy @ Samlesmålån.net