fredag 6. mai 2016

Billige lån

Det kan være mange grunner til at du trenger å låne penger til å samle lån. Men de fleste av oss lever et travelt liv, og det kan være vanskelig å finne tid til alt. Den gode nyheten er at lån på internett har blitt svært populært. Det er et hav av muligheter til å låne penger online. Det bør være et lån som dekker dine behov, men som også er de billigste mulig. Her er noen anbefalte billige långivere:


Søk om en refinansiering i dag. Centum søker hos flere banker om en refinansiering på dine vegne. Du kan nå låne opp til 400.000 kroner: 65.000 kr o/5 år gir eff.rente på 16,6%. Etabl.geb. 950,- Totalt kr: 93 730,- Santander tilbyr nå en refinansiering av gjeld på inntil 350.000 kroner. Søk uforpliktende: Eff. rente 16,33%, kr 65.000 o/5 år, eabl.geb. kr 950, totalt kr 93.244,- Fra Bank Norwegian kan du nå søke om refinansiering på helt opp til 500.000 kroner, og kan ved hjelp av dette samle alle dine smålån til ett større lån. Eff. rente 17,8 % 65.000 o/5år, etab. 950,- totalt kr. 95.872,-

Nyttige tips når du skal finne det billigste lånet til refinansiering

Ikke lån mer enn du trenger. Det er renter på alle lån - så jo lavere beløp du låner, jo mindre vil du betale i renter. Det er det viktig at du sørger for at du vil ha råd til nedbetalingen hvis du ønsker å unngå en gjeld som du ikke kan håndtere. Ta deg tid til å finne de beste rentene og mest fornuftige månedlige avdrag, du kan gi deg selv en bedre sjanse til å beholde kontrollen ved å ta noen forhåndsregler.

Refinansier billig

Ofte kan du spare penger hvis du samler alle de ulike lån i ett lån. Hvis du får unna alle smålånene, vil det gi deg et større økonomisk handlingsrom, og det kan føre til at du sparer mye penger hver måned som du kan bruke på noe morsommere enn renter. Noen lån er lure å beholde, som for eksempel et studielån, men hvis du har flere kredittkort eller mindre forbrukslån, kan det være en god ide å kikke på om du kan spare noen penger på å samle lånene i ett lån.

Bruk litt tid

Det koster ingenting å sammenligne lån, men besparelsene kan være gode. Når du sammenligner lån, kan det være at du vil spare noen hundrelapper i måneden på å velge ett lån fremfor et annet, og det kan spare deg for mange tusenlapper over flere år. Det er tilrådelig å søke så mange steder som mulig, slik at du får flere alternativer å velge mellom. Det er ingenting som er juridisk bindende før lånepapirene er signert og returnert. Da kan det derimot være litt vanskeligere og kostbart å ombestemme seg for et annet lån.

Ikke vær redd for useriøse långivere

Alle aktørene på markedet er hederlige og redelige. Heldigvis begynner flere og flere å få tillitt til at aktørene som opererer online driver helt lovlig og forsvarlig. Det er helt legitimt og det ingen som svindler noen. Hvis det hadde vært tilfelle, ville du nok ha hørt om det for lenge siden og låneutbyderne ville ha blitt tvangslukket. Løp og lån!


Designed By Blogger Templates - Privacy Policy @ Samlesmålån.net