tirsdag 16. juni 2015

Refinansiering av dyre billån

Det er vanskelig å leve uten bil i dagens samfunn. Spesielt om man bor på landet, men også når man bor i storbyen. Barn skal leveres i barnehagen, man skal på jobb og man skal handle. De fleste familier trenger to biler for å få det til å gå opp. Problemet kan være at det er vanskelig å få et godt lån og man kan ha behov for mer enn et billån. Dermed kan billån bli en stor økonomisk belastning. Heldigvis kan man refinansiere dyre billån for en bedre økonomisk hverdag. Finn ut mer!
Søk om en rask refinansiering fra opp til 10 banker her.

Refinansiering av dyre billån


Når man søker om billån, så søker man med sikkerhet i bilen. Ulempen med dette er at bilens verdi synker raskt. Så man vil i utgangspunktet tape penger når man selger bilen. Dette må selvsagt banken ta hensyn til når de gir deg et lån. Hvis du ikke klarer å betjene lånet og de må ta bilen, så må de kunne få igjen noen av pengene. Ergo er dette et lån som det er knyttet stor usikkerhet til. Dermed blir også renten deretter, nemlig høy. Har man to biler, og to billån eller en bil med et høyt billån, kan det være lurt å se på refinansiering.

Bedre vilkår med et samlet lån


Fordelen med refinansiering er at man får et lån å forholde seg til. Dermed er det enklere å forhandle frem gode vilkår, slik som lave gebyrer og lave renter. Dette kan være løsningen som gir deg den finansielle kontrollen og ikke minst spillerommet som lar deg komme deg på beina igjen økonomisk. Noen vil oppleve at de klarer å håndtere alle lånene sine, slik at de betaler lånekostnadene i tide hver måned. Andre vil oppleve at de sitter igjen med, minst, et par hundre kroner ekstra etter å ha refinansiert sine dyre billån. Uansett vil man få den økonomiske kontrollen som åpner for at man tar de rette økonomiske valgene og ikke lever fra hånd til munn.

Refinansiering gir deg nattsøvnen igjenHvis man sliter med dyre billån, går dette ofte utover nattsøvnen. For man ligger og bekymrer seg for hvordan man skal få betalt alle regningene. Med refinansiering av dyre billån vil du kunne sove godt og vite at du kan betale alle regningene i slutten av måneden. Det lønner seg selvsagt å innhente flere tilbud før du velger. Der er det mange penger å spare på å velge rett lån.


Designed By Blogger Templates - Privacy Policy @ Samlesmålån.net