onsdag 27. mai 2015

Penger til overs etter refinansiering

Det er urovekkende hvor mange som ikke er klar over hvor mye penger de kaster bort på å ha flere, dyre kredittkortlån eller smålån. Gebyrer og unødvendige store renter gjør at pengene renner ut. Derfor blir mange svært overrasket når de får penger til overs etter refinansiering. Hvordan kan man få penger til overs med refinansiering?
Søk om en rask refinansiering fra opp til 10 banker her.

Penger til overs etter refinansiering


Refinansiering er, i bunn og grunn, at man tar opp et nytt lån for å dekke alle smålånene. Så mange små lån blir byttet ut med et stort lån. Dermed slipper man ekstra gebyrer og de fleste får en rimeligere rente. For bankene vurderer smålån som høyrisiko, derfor har disse lånene  høy rente. Når man får et større lån, et sted, er dette forbundet med mindre risiko for lånetilbyderen. Ergo kan de tilby lavere rente.

Et gebyr, en rente


De fleste får penger til overs etter refinansiering fordi de slipper å betale flere gebyrer til flere lånetilbydere. Så vil man få en rente som gjelder for hele lånet. Dette betyr at hvis det er endringer i renten, enten opp eller ned, vil du få dette på hele lånet. Har man flere lån, vil renten justeres forskjellig fra lånetilbyder til lånetilbyder. Dermed kan man fort gå glipp av penger hvis renten ikke settes raskt nok ned. For mange lånetilbydere er rask til å sette opp renten, men bruker gjerne litt mer tid på å sette den ned. Etter en refinansiering får du færre overraskelser og mindre usikkerhet. Perfekt for å få en bedre økonomisk hverdag, og ikke minst, for å gjøre det lettere å ta de rette økonomiske valgene.

Med og uten sikkerhet


Renten på et lån, enten man har refinansiert det eller ikke, er avhengig av lånetilbyderens risikovurdering. Med andre ord, hvor sannsynlig tror banken det er at banken får igjen pengene de har lånt ut. Hvis man kan sette verdier i pant, f.eks. sette huset i pant, vet banken at de har verdier de kan selge for å få inn pengene. Men de fleste vil oppleve at en lånetilbyder, etter en refinansiering, kan sette ned renten betraktelig selv uten sikkerhet. Dette skyldes mange faktorer, blant annet lengre nedbetalingstid. Så sjekk hvor mye penger du kan få til overs etter en refinansiering!


Designed By Blogger Templates - Privacy Policy @ Samlesmålån.net