søndag 5. april 2015

Har du refinansiert lånet ditt?

Det er ikke enkelt å skulle spare opp til å pusse opp på badet eller til å kjøpe en ny TV, eller kjøpe en ny bil. Det er lettere, og i mange tilfeller, mer praktisk å låne penger til slikt. Problemene kommer hvis man har tatt opp et dyrt lån. Eller kanskje man trenger å ta opp et nytt lån? Det er mange grunner til at man bør refinansiere lånet, ikke minst mye penger å spare!  Les mer nedenfor for å finne ut hvordan du går frem.
Søk om en rask refinansiering fra opp til 10 banker her.

Har du refinansiert lånet ditt?


Det aller første man må gjøre er å lage seg en oversikt over økonomien. Dette kan du enkelt gjøre i et regneark. Det er flere gratis maler som man kan laste ned fra nettet, som lar deg lett lage et oversiktlig budsjett. Ved hjelp av dette budsjettet kan du se hvor mye du betaler i måneden i dag og ikke minst, hvor mye du tåler å betale i måneden. Med denne oversikten blir det enkelt å kontakte lånetilbydere for å refinansiere lånet ditt. Sjansene er store for at du vil få en lavere rente og ikke minst, en bedre økonomi. Prøv og søk hos flere lånetilbydere, det tjener du raskt penger på.

Flere grunner til å refinansiere lånet ditt


Det er mange grunner til å refinansiere lånet, i tillegg til å få lavere kostnader. Det kan være at man trenger et nytt lån, for eksempel hvis bilen har gått i stykker. Det kan være at man trenger et nytt TV eller andre ting. Noen velger å ta opp et ekstra lån i slike tilfeller, men dette vil ofte være svært uheldig for din samlede økonomi. Dette fordi det nye lånet har egne gebyrer og ikke minst, renten er stort sett høy på slike smålån.

I en refinansieringsprosess vil man forhandle med banken og da kan man forhandle frem en økning på lånesummen. Dermed vil du enkelt kunne få råd til det du trenger, uten å måtte slite med to lån, med høye renter. Du vil og ha muligheten til å forhandle frem betalingsutsettelse hvis du har behov for dette. Eller du kan få avdragsfrihet i noen år for å få økonomien i orden hvis det har vært flere økonomiske belastninger på kort tid. Sjekk mulighetene en refinansiering av lånet ditt kan gi deg.


Designed By Blogger Templates - Privacy Policy @ Samlesmålån.net