onsdag 1. oktober 2014

Samle smålån og kredittkort

Hvis du har mange utestående lån bør du helst samle alle smålån og kredittkort i et enkelt lån, for å få de beste rentene og vilkårene. Slik kan du få bedre kontroll og samtidig spare penger. Rentene løper ofte fort når man har flere smålån og kredittkort gjelder. Noe av grunnen er at renten ofte er svært høy. I tillegg kan det være vanskelig å holde kontroll over regningene. Derfor er det absolutt å anbefale å samle smålån og kredittkort til et stort lån. Les mer om disse fordelene her!
Søk om en rask refinansiering fra opp til 10 banker her.

Det er mange fordeler for både kundene og bankene å få samlet slike smålån og kredittkort gjeld i et lån. For kunden er det en klar fordel ved at man bare har en å forholde seg til. Dette gjør det enklere å hele tiden ha oversikt over økonomien. Skulle man ha behov for å få en utsettelse på lånet eller betale litt mindre en måned, er dette enklere med kun en bank å forholde seg til. Banken får og en fordel ved at de får inn mer penger over lengre tid, enn hvis man hadde hatt mange smålån og kredittkort gjelder spredd på flere banker. I tillegg er det enklere for banken å forholde seg til en slik sum.

Banken gir ofte bedre betingelser


Mange tror at man må komme med luen i hånden og be om hjelp til å samle smålån og kredittkort til et lån. Heldigvis er dette sjelden tilfelle. Ettersom banken, i lengden, får flere fordeler med dette, får du ofte gode betingelser. I mange tilfeller vil renten gå ned, og du vil totalt sett betale mindre i måneden. Du vil ikke oppleve å betale mer i måneden hvis du samler smålån og kredittkort. Så lenge banken aksepterer de samlede smålånene og kredittkortene, får du en mer forutsigbar hverdag.

Hvilken bank er best? 


Det er svært vanskelig å skulle si noe om hvilken bank man bør velge når man skal samle smålån og kredittkort. Dette er avhengig av både hvor du bor og hvilken bank som er din hovedbank. Det er alltid å anbefale at du går til banken du har et kundeforhold til og snakker med dem. Disse vil ofte kunne gi deg et raskt tilbud. Et annet alternativ er at du kontakter en av de mange låneagentene som tilbyr å finne gode lånealternativer til deg. Dette er gratis for deg og deres gode kontakter sikrer at du får den beste avtalen som er tilgjengelig på markedet.


Designed By Blogger Templates - Privacy Policy @ Samlesmålån.net