fredag 29. august 2014

Slå sammen flere lån

Det er ganske enkelt dyrt å ha mange forskjellige lån. Ikke nok med at man må betale renter, men det tilkommer også noe som heter termingebyr til hver enkelte långiver man skylder penger til. Det vil derfor nesten uten unntak være meget lønnsomt å slå sammen flere mindre lån inn til ett eneste lån, og bare for å spare penger. Hvem trenger vel egentlig å være trofast til den banken man tok opp lånet i? Det er det jo tross alt bare bankene som tjener penger på.
Søk om en rask refinansiering fra opp til 10 banker her.

Dette er noe av grunnen til at vi startet denne nettsiden som handler om å samle smålån. Hvis du skylder penger til flere banker, så er det på høy tid at du tar noen ganske så enkle grep nå med det samme. Du synes sikkert også at du betaler inn nok til banken allerede? Hva med å sjekke med en finansrådgiver om hvilke andre vilkår som finnes i markedet? Og det helt uten noen ekstra kostnader?

Det vi snakker om her er å søke om et refinansieringslån via en finansagent. Det finnes flere som tilbyr noe av den samme tjenesten, men prøv for eksempel Centum eller Lendo eller noen andre av de største agenetene på det norske markedet. De innhenter tilbud om refinansiering for dine lån fra mange forskjellige aktører, og dette helt uten å kreve noen penger for tjenesten. Du kan helt enkelt ikke tape penger på å prøve. Finner de ikke noe bedre tilbud til deg, så behøver du heller ikke å benytte deg av dem.

Det er enklere med bare ett lån


Det er mange fordeler med å bare ha en långiver å ta hensyn til hver måned. At du kommer til å spare penger er jo innlysende, men å bare måtte huske på en regning er jo verdt en del bare det. Hvem kan vel ikke huske at man har glemt en regning en måned, og hvor mye stress det ble å få  ordnet opp i bare den ene regningen. En samling av smålån er økonomisk fornuftig samtidig som det er enklere å huske på. På den måten så vinner jo egentlig alle parter, bortsett fra de som ikke tilbydte deg de beste vilkårene da. Og de er jo fra nå av historie.

Så søk nå med en gang om en sammenslåing av din totale gjeld til bare ett enkelt lån uten sikkerhet, også finner du  raskt de beste vilkårene for en refinansiering i dag. Det er fort gjort å ta opp flere mindre lån, men det er også fort gjort å samle de til et bedre økonomisk egnet lån for både deg og din familie. Det er flere som tilbyr samling av smålån, men prøv gjerne noen av våre annonsører, som har noen av de beste vilkårene på det norske markedet.


Designed By Blogger Templates - Privacy Policy @ Samlesmålån.net